De kracht van samenwerking

Door krachten te bundelen bereik je méér. Daarom slaan we de handen ineen met verschillende organisaties en bedrijven. Het doel? Zoveel mogelijk buurten in Nederland zwerfafvalvrij maken en houden. Samen laten we zien: in actie komen voor schoon is waardevol, leuk en eigenlijk ook heel gewoon.

Ook samenwerken voor een omgeving zonder zwerfafval? We informeren je graag over de mogelijkheden. 

Mail ons

Ga samen met Coca-Cola voor schoon

Verpakkingen horen niet thuis in de natuur. Coca-Cola in Nederland heeft daarom als doel om uiteindelijk alle verpakkingen in te zamelen en opnieuw te gebruiken. Help jij mee?

 

Lees meer

Ga samen met FEBO voor schoon

Als supporter van Nederland Schoon streeft FEBO naar een 100% zwerfafvalvrij Nederland. FEBO gelooft dat door samen te werken we meer kunnen bereiken.

Lees meer

Ga samen met McDonald's voor schoon

Voor McDonald’s is iedere dag een opschoondag. Want als afval in de prullenbak belandt, kunnen we het beter recyclen, iedere dag opnieuw. Help jij mee bij het verzamelen van zwerfafval?

Lees meer

Ga samen met Pathé voor schoon

Ondanks dat onze theaters nu gesloten zijn, blijft Pathé zich inzetten voor een schone leefomgeving. Help jij mee?

Lees meer

Ga samen met Plastic Soup Foundation voor schoon

Plastic Soup Foundation zet zich actief in voor een plasticvrije leefomgeving. Door onderzoek te doen naar zwerfafval krijgen we inzicht in de bron en omvang van de vervuiling. Zo kunnen we samen met Nederland Schoon werken aan oplossingen om deze vervuiling te stoppen. 

Lees meer

Ga samen met Red Bull voor schoon

Wist je dat 100% van alle aluminium Red Bull blikjes recyclebaar zijn? Het begint allemaal met jouw juiste worp: gooi je blikje in de prullenbak, dan doet Red Bull de rest. 

Lees meer

Ga samen met SPA voor schoon

We zijn trots dat we sinds 2020 CO2-neutraal zijn van bron tot consument. Wanneer je als consument een flesje SPA koopt, is de impact hiervan op het klimaat dus geneutraliseerd. Maar we gaan verder.

Lees meer

Ga samen met Sportvisserij Nederland voor schoon

Schoon water is van levensbelang voor mens en dier. Sportvisserij Nederland zet zich daarom met hart en ziel in voor het schoonhouden van water en waterkant. Vis jij met ons mee naar vuil?

Lees meer

Ga samen met Vakcentrum voor schoon

De zelfstandig winkeliers waarvan Vakcentrum de belangen behartigt, staan voor lokaal, onderscheidend én duurzaam ondernemen. Een schone winkelomgeving is een prettige en fijne winkelomgeving, voor zowel klanten als personeel. 

Lees meer

Ga samen met het Wereld Natuur Fonds voor schoon

Als supporter van Nederland Schoon streeft het Wereld Natuur Fonds (WWF) naar een 100% zwerfafvalvrije natuur in Nederland. WWF roept iedereen op om een stapje extra te zetten: trek je hardloop-, wandel-, of waterschoenen aan en loop, ren of sup een schoonmaakrondje door de natuur bij jou in de buurt.

Lees meer

Ook Supporter van Schoon

100% zwerfafvalvrij. Dat doen we samen. Er zijn steeds meer bedrijven en organisaties in Nederland die graag in actie komen voor een schone buurt. Ook samenwerken voor een omgeving zonder zwerfafval? We informeren je graag over de mogelijkheden. 

Mail ons