Van Maastricht tot Groningen: Nederland zwerfafvalvrij

Een schone en opgeruimde leefomgeving voor iedereen: dat is wat wij bij Domino’s nastreven. Want écht genieten van pizza is het lekkerst in een aangename omgeving. Met al onze winkels in Nederland, van Maastricht tot Groningen, zetten wij ons in voor een zwerfafvalvrij Nederland. Help je ook mee? Zet dan nu een gebied op de kaart en ga samen met ons aan de slag!

Maak een actie aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je actie of gebied wordt automatisch aan Domino's gekoppeld.

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen

Een schone leefomgeving: van de winkel tot bij de klant

Als bezorgexpert vind je ons het meest op de fiets. Niet alleen rondom onze winkel, maar ook op de rest van de route vinden we het belangrijk om rekening te houden met onze lokale omgeving en het milieu. We bezorgen inmiddels voor 85% elektrisch. Elektrische fietsen bieden een leuke, veilige en actieve manier om pizza’s te bezorgen.

Onze pizzadozen zijn gemaakt van speciaal karton en vrij van PFAS (chemicaliën die je in veel voedselverpakkingen tegenkomt). Ze mogen gewoon bij het oud papier. Wel is het belangrijk dat eventuele pizzarestanten in de groene container worden gegooid. Hoe meer afval netjes in de daarvoor bestemde afvalbak beland, hoe beter het kan worden gerecycled.

Meer over duurzaamheid bij Domino's

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een actie op de kaart gezet? Dan ontvang je, zolang de voorraad strekt, een code voor een gratis opschoonpakket waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten). Andere opschoonmaterialen zoals afvalgrijpers en afvalzakkingen kunnen in de Supporter van Schoon-webshop worden aangeschaft.

Webshop