Zuinig zijn is heel gemakkelijk

Samen de buurt opruimen. Doe je mee?

Zuinig zijn zit in kleine alledaagse dingen. Als we allemaal een beetje zuiniger zijn, maken we samen een groot verschil. Ook in onze eigen buurt. Zeeman-medewerkers én klanten hebben vanuit bijna 1.300 winkels door heel Europa de eigen buurt opgeruimd. Zo laten we zien dat zuinig zijn op heel veel manieren kan. En er voor iedereen wel een manier is om dit te doen.

Maak een actie aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je actie of gebied wordt automatisch aan Zeeman gekoppeld.

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen

Zuinig zijn is heel gewoon

Zuinig zijn is helemaal niet ingewikkeld, maar eigenlijk heel gewoon. Het gaat om kleine, vanzelfsprekende en dagelijkse dingen. Dingen die iedereen iedere dag zelf kan doen. En juist die eenvoudige, vanzelfsprekende dingen zijn helemaal van nu. Zoals: niet altijd meedoen aan de laatste modetrends, kapotte kleding niet weggooien, maar repareren of samen de buurt opruimen. Bij Zeeman zijn we zuinig. En dat levert veel op. Niet alleen besparingen, maar ook winst voor mens, milieu en maatschappij. Door zuinig te zijn, kunnen we verantwoorde kwaliteit bieden voor de laagst mogelijke prijs.

Meer over Zeeman

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een actie op de kaart gezet? Dan ontvang je, zolang de voorraad strekt, een code voor een gratis opschoonpakket waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten). Andere opschoonmaterialen zoals afvalgrijpers en afvalzakkingen kunnen in de Supporter van Schoon-webshop worden aangeschaft.

Webshop