Een frisse omgeving met Sportlife!

Sportlife ondersteunt samen met 236.846 Supporters van Schoon een nettere omgeving. Wij zetten ons samen met alle collega’s van Sportlife in om snoeproutes, routes met veel zwerfafval, te bewandelen en daar op te ruimen. Doe je ook mee? Trek dan gauw een afvalzak uit de lade. Samen zorgen we voor een frissere planeet!

Maak een actie aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je actie of gebied wordt automatisch aan Sportlife gekoppeld.

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen

Op naar 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal

Minder CO2, evenveel freshness!

Onze missie is dat al het verpakkingsmateriaal in 2025 100% recyclebaar is en in 2030 afkomstig is van hernieuwbare bronnen of gerecycled materiaal. Wij willen dat de verpakking van onze kauwgom je een net zo’n goed gevoel geeft als het kauwgompje zelf. Als eerste stap hierin bestaan al onze potten kauwgom sinds 2021 voor meer dan 95% uit suikerriet. Per jaar besparen we hierdoor 55.123 kilo aan plastic op oliebasis én zorgen we voor een lagere CO2-voetafdruk, terwijl jouw kauwgom nog net zo fresh is altijd. En is het potje leeg? Dan kan-ie heel gemakkelijk, gewoon in de plasticbak!

Meer over Sportlife

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een actie op de kaart gezet? Dan ontvang je, zolang de voorraad strekt, een code voor een gratis opschoonpakket waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten). Andere opschoonmaterialen zoals afvalgrijpers en afvalzakkingen kunnen in de Supporter van Schoon-webshop worden aangeschaft.

Webshop