Paardekooper voor duurzame alternatieven

Bij Paardekooper richten we ons op het verminderen van verspilling door het aanbieden van duurzamere verpakkingsalternatieven en het ontwikkelen van circulaire systemen. Met 100 jaar ervaring in de wereld van verpakken zetten we ons als Supporter van Schoon in voor samenwerking in de hele keten, inclusief de juiste recyclebakken en het stimuleren van opruimacties.

Maak een actie aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je actie of gebied wordt automatisch aan Paardekooper gekoppeld.

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen

Duurzaam verpakken met Paardekooper

Wij willen onderdeel zijn van de oplossing voor een wereldwijd probleem. Met onze kennis en ervaring kunnen wij het verschil maken in de wereld van verpakkingen. We willen verspilling van verpakkingen terugdringen en betere alternatieven ontwikkelen. Door focus aan te brengen, duurzamere alternatieven aan te bieden en volop in te zetten op reduce, recycle en reuse. Ook hebben we oog voor het sociale aspect, door actief eerlijke en goede arbeidsomstandigheden binnen de gehele keten na te streven. We gaan greenwashing tegen en bouwen vertrouwen op door transparante en eerlijke communicatie.

Wat duurzaamheid voor ons betekent

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een actie op de kaart gezet? Dan ontvang je, zolang de voorraad strekt, een code voor een gratis opschoonpakket waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten). Andere opschoonmaterialen zoals afvalgrijpers en afvalzakkingen kunnen in de Supporter van Schoon-webshop worden aangeschaft.

Webshop