Speel een sleutelrol!

Een schoon Nederland is een haalbare droom. Een land zonder zwerfafval geeft mensen, dieren en het milieu een mooiere toekomst. Verpact speelt daar een belangrijke rol in. Kom je bij ons werken, dan begin je dus aan een baan met betekenis!

Actueler dan ooit

Recycling en verduurzaming van verpakkingen is actueler en belangrijker dan ooit. Producenten zetten mooie stappen en de overheid stuurt steeds strakker op duurzame resultaten. Maar we zijn er nog niet. Als onderdeel van de Nederlandse recycleketen liggen er voor Verpact veel vraagstukken, kansen en uitdagingen waar jij je tanden in kunt zetten.

Hoe kun je ons helpen?

Ons doel is een 100% zwerfafvalvrij Nederland. Dat doel bereiken we door het goede voorbeeld te geven en met elkaar aan de slag te gaan. Door bijvoorbeeld bewoners, bedrijven, belangenorganisaties en gemeenten aan elkaar te verbinden. Door kennis over zwerfafval en gedrag op te doen en te delen. Door heel Nederland bewust te maken van het zwerfafvalprobleem. En door iedereen te motiveren en ondersteunen bij het oplossen daarvan. Landelijk én lokaal. Hoe kun jij helpen ons doel te bereiken?

Onze en jouw ambities

Onze ambities zijn groot. Verpact heeft de opdracht om namens de verpakkende industrie zwerfafval te voorkomen door onder meer een landelijke bewustmakingscampagne, tal van gedragsbeïnvloedende maatregelen en voortdurende monitoring en bijsturing. Over het voorkomen van zwerfafval hebben we veel expertise in huis, maar we zijn zeker benieuwd naar jouw ambities en je ideeën over een schoner Nederland! Laat het weten, stuur ons jouw motivatie en wij nemen contact met je op.

Wat vind je van AFVAL?

Benieuwd hoe de sfeer en cultuur bij Nederland Schoon is? Zelf vatten we onze kernwaarden samen met het woord AFVAL: Aanstekelijk, Focus, Verbindend, Authentiek en Leergierig. Dus deel je graag je energie, krijg je zaken voor elkaar, weet je partijen samen te brengen, ben je het liefst jezelf en raak je nooit uitgeleerd? Kijk dan snel bij onze vacatures om te zien of ze bij je passen!

Bekijk onze vacatures

Een baan met supporters

Werk je bij Verpact, dan word je onderdeel van een beweging. Een enthousiaste beweging die zich landelijk en lokaal richt op een zwerfafvalvrij Nederland. Naast je bevlogen collega’s en allerlei partners kun je in heel Nederland rekenen op ruim 238.000 Supporters van Schoon: buurtbewoners, scholen, sportverenigingen en bedrijven die werken aan hetzelfde doel. In welke baan heb je zoveel supporters?

Bekijk onze vacatures

Hybride werken aan een droom

Bij Verpact omring je je met energieke collega’s. Samen brengen we een schoner Nederland dichterbij. Je doet dat op ons mooie en makkelijk bereikbare kantoor in Den Haag en vanuit huis. Als je tenminste niet bij een onze partners bent of een zwerfafvalevenement bijwoont. Natuurlijk hebben we goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, 28 vakantiedagen, goede pensioenregeling, een laptop, een telefoon en een thuiswerk- en reiskostenvergoeding.