Samen met Stayokay voor een schone natuur

Ook Stayokay is Supporter van Schoon. Samen met onze medewerkers, gasten en buurtgenoten steken we graag de handen uit de mouwen voor een schone omgeving. Zo maakte Stayokay Amsterdam Vondelpark, de mooiste 'achtertuin' van Amsterdam, schoon en heeft Stayokay Terschelling afval gejut op het strand. Doe je ook mee?

Maak een actie aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je actie of gebied wordt automatisch aan Stayokay gekoppeld.

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen

Zeg ja tegen nieuwe avonturen

Wist je dat vakantie vieren en duurzaamheid prima samengaan? Wij weten er alles van! Sinds 1929 staan we er mee op en gaan we er mee naar bed. Bij Stayokay vind je overal duurzame hints in de hostels die bijdragen aan een mooiere planeet en een relaxed verblijf. En dat voelt goed! Van een biologisch ontbijt tot gerecyclede bedrijfskleding voor alle medewerkers en van gescheiden afvalinzameling tot het gebruik van wind- en zonne-energie. En in de omgeving van een hostel is er van alles te beleven, waardoor je gegarandeerd naar huis gaat met nieuwe avonturen op zak!

Meer over duurzaamheid bij Stayokay

Bekijk de video

Stayokay doet weer mee met de Landelijke opschoondag op 23 maart 2024

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een actie op de kaart gezet? Dan ontvang je, zolang de voorraad strekt, een code voor een gratis opschoonpakket waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten). Andere opschoonmaterialen zoals afvalgrijpers en afvalzakkingen kunnen in de Supporter van Schoon-webshop worden aangeschaft.

Webshop