Supporter van Schoon vanaf maart onderdeel van Verpact

Lees meer

Met pret krijg je meer gedaan!

Bij Red Band zijn we er van overtuigd dat we met pret én een positieve houding in de maatschappij meer voor elkaar krijgen. Daarom trommelt Red Band iedereen op om afval te verzamelen. Dé perfecte kans om weer bij te kletsen met vrienden, familie of collega's en om het milieu een stukje schoner te maken. Samen maken we het verschil! Doe jij mee?

Maak een actie aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je actie of gebied wordt automatisch aan Red Band gekoppeld.

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen

Sweet news for our planet!

Red Band heeft de ambitie om voor 2025 alle verpakkingen 100% recyclebaar te maken. Sinds kort zijn er ook Red Band producten verkrijgbaar in een ‘plantbased’ verpakking. Dit betekent dat tot 50% van de verpakking gemaakt is van plantbased plastic. Deze verpakkingen hebben dezelfde functionaliteit als normaal plastic, maar dan met een lagere CO2-voetafdruk. In vergelijking met de vorige verpakkingen besparen we hiermee meer dan 25% CO2. De plantbased verpakkingen zijn gemaakt van suikerriet – lekker zoet dus, maar eet alsjeblieft alleen de inhoud! 😉 Wie had gedacht dat je plastic kon maken van suikerriet?

Meer over Red Band

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een actie op de kaart gezet? Dan ontvang je, zolang de voorraad strekt, een code voor een gratis opschoonpakket waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten). Andere opschoonmaterialen zoals afvalgrijpers en afvalzakkingen kunnen in de Supporter van Schoon-webshop worden aangeschaft.

Webshop