Op weg naar 100% zwerfafvalvrij

Samen met Red Bull een stapje extra zetten

Als Supporter van Schoon streeft Red Bull naar een 100% zwerfafvalvrij Nederland. Red Bull roept iedereen op om een stapje extra te zetten: trek je hardloop- of wandelschoenen aan en loop of ren een schoonmaakrondje bij jou in de buurt. Doe je ook mee? Zet namens Red Bull een schoongebied op de kaart. Zo maken we samen Nederland een beetje schoner.

Maak een actie aan
Poppetje met blikje en afvalprikker rent

Duurzaamheid bij Red Bull

Een blikje heeft meer dan één leven

Duurzaamheid is altijd al onderdeel geweest van het DNA van Red Bull. Dit betekent dat de focus ligt op geschikte verpakkingen en blikjes, én op het verminderen van CO2-uitstoot en energieverbruik bij de productie en transport. 

Wist je dat 100% van alle aluminium Red Bull blikjes recyclebaar zijn? Het begint allemaal met jouw juiste worp: gooi je blikje in de prullenbak, dan doet Red Bull de rest. 

Lees meer
Recycling logo

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je actie of gebied wordt automatisch aan Red Bull gekoppeld.

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een actie op de kaart gezet? Dan ontvang je, zolang de voorraad strekt, een code voor een gratis opschoonpakket waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten). Andere opschoonmaterialen zoals afvalgrijpers en afvalzakkingen kunnen in de Supporter van Schoon-webshop worden aangeschaft.

Webshop

Bekijk de video

Ik erger me mateloos aan Red Bull blikjes in de natuur