Team Verpact

Ontmoet ons bevlogen en enthousiaste team. Onze teamleden zetten zich samen met alle Supporters van Schoon iedere dag in voor een 100% zwerfafvalvrij Nederland in 2050.

Werken bij Verpact

Ben jij net zo gedreven als wij om te werken aan een schoon Nederland? Wij kunnen jouw enthousiasme en ideeën goed gebruiken. Maak kennis met onze organisatie!

Werken bij

Bestuur en toezicht

Sinds 1 januari 2024 maakt Nederland Schoon onderdeel uit van Stichting Afvalfonds Verpakkingen. Daarmee valt Nederland Schoon ook onder het Bestuur en Raad van Toezicht van het Afvalfonds. 

Vanaf 1 maart 2024 gaan het Afvalfonds en de uitvoeringsorganisaties Nederland Schoon, Nedvang en KIDV verder onder de naam “Verpact”. 

 

Clean Europe Network

Samen sta je sterker. Supporter van Schoon stopt niet bij de grenzen van ons land en de eigen organisatie. Wij zijn medeoprichter en onderdeel van het Clean Europe Network. Binnen dit Europese netwerk wisselen we kennis uit over zwerfafvalpreventie. Hoe verander je gedrag en op welke manier kun je samenwerken met bedrijven? Door deze kennis internationaal te delen, maken we Europa samen schoner!

Ga naar Clean Europe Network

Meer over Verpact

Missie en Visie

Zwerfafval? In 2030 weten we niet meer wat dat is. Want dan  heeft Nederland Schoon haar missie hebben waargemaakt: Nederland 100% zwerfafvalvrij.

Werken bij

Ben jij net zo gedreven als wij om te werken aan een schoon Nederland? Wij kunnen jouw enthousiasme en ideeën goed gebruiken. Maak kennis met onze organisatie!

Onze partners

Door krachten te bundelen bereik je méér. Daarom slaan we de handen ineen met verschillende organisaties en bedrijven. Zie wie dit zijn en wat zij doen voor een schoon Nederland.