Supporter van Schoon vanaf maart onderdeel van Verpact

Lees meer

Duurzaamheid bij Mars

Vandaag werken aan de circulaire verpakkingen van morgen

Als producent hebben wij een verantwoordelijkheid en een kans om onze impact op mensen en de planeet te verbeteren. In 2017 lanceerden wij daarom ons Sustainable in a Generation Plan, waar ook het verduurzamen van onze verpakkingen een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

Mars wil bijdragen aan een circulaire economie waarin verpakkingsmateriaal geen afval wordt, maar wordt gerecycled, hergebruikt of gecomposteerd. Daarom gebruiken we minder verpakkingsmateriaal waar dat mogelijk is en herontwerpen we onze verpakkingen voor circulariteit. Ook investeren we in nieuwe recyclingmethodes waardoor plastic verpakkingen eindeloos hergebruikt kunnen worden in de voedingsindustrie.

Meer over duurzame verpakkingen bij Mars

Help mee een schonere wereld te creëren

Mars ken je misschien van merken als M&M’S®, SNICKERS®, TWIX®, BE-KIND™, PEDIGREE®, WHISKAS® en SHEBA®. We werken hard aan het verduurzamen van al onze verpakkingen zodat deze opnieuw gebruikt kunnen worden. Dat lukt alleen als verpakkingen in de prullenbak belanden. Als Supporter van Schoon moedigen we samen met ons merk BE-KIND™ daarom iedereen aan zo veel mogelijk zwerfafval op te ruimen. Help jij ons mee een schonere wereld te creëren? Stroop je mouwen op en zet namens BE-KIND™ een schoongebied op de kaart.

Maak een actie aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je actie of gebied wordt automatisch aan Mars gekoppeld.

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een actie op de kaart gezet? Dan ontvang je, zolang de voorraad strekt, een code voor een gratis opschoonpakket waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten) Andere opschoonmaterialen zoals afvalgrijpers en afvalzakkingen kunnen in de Supporter van Schoon-webshop worden aangeschaft.

Webshop