Samen bereik je meer dan alleen

Help ons drankverpakkingen te recyclen

Wij dromen ervan dat elke fles weer een nieuwe fles wordt. Om deze droom stap voor stap te verwezenlijken, werken we graag samen met anderen. Als partner van Nederland Schoon roepen wij iedereen daarom op om zoveel mogelijk drankverpakkingen in te leveren en ander zwerfafval op te ruimen. Help je ook mee? Zet dan nu een gebied op de kaart en ga samen met ons aan de slag!

Maak een schoongebied aan

Tips

Je wilt je inzetten op de Landelijke Opschoondag? Geweldig! Met deze tips wordt het nog leuker.

1. Bestellen

Van grijper tot afvalzak: bestel alles wat je nodig hebt voor jouw opschoonactie in onze webshop.

2. Tellen

Welk afval kom je het meeste tegen? En waar? Met de Litterati-app brengen we zwerfafval samen in kaart.

3. Delen

Inspireer je omgeving door jouw inzet tijdens de landelijke Opschoondag online te delen met #landelijkeopschoondag.

Duurzaamheid bij Vrumona

Focus op verpakkingen is essentieel

‘Goed en Gezond Drinken voor Iedereen’ is onze missie. Wij produceren en verkopen zowel eigen merken zoals Royal Club, Crystal Clear, Sourcy, Russell& Co, Sisi, als merken in licentie, waaronder Pepsi, 7up, Rivella en Ranja. Met ‘goed drinken’ bedoelen we goed voor het milieu. Een focus op verpakkingen is hierbij essentieel, omdat deze een groot deel van onze CO2 footprint bepalen.

Wij streven naar een volledig ‘bottle-to-bottle' circulair systeem, waarbij een verpakking als  grondstof wordt gezien en niet als afval. We zijn trots dat we steeds meer gebruik maken van gerecycled PET-materiaal en onze verpakkingen minder plastic bevatten.

Meer over duurzaamheid bij Vrumona