Samen bereik je meer dan alleen

Help ons drankverpakkingen te recyclen

Wij dromen ervan dat elke fles weer een nieuwe fles wordt. Om deze droom stap voor stap te verwezenlijken, werken we graag samen met anderen. Als partner van Supporter van Schoon roepen wij iedereen daarom op om zoveel mogelijk drankverpakkingen in te leveren en ander zwerfafval op te ruimen. Help je ook mee? Zet dan nu een gebied op de kaart en ga samen met ons aan de slag!

Maak een actie aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je actie of gebied wordt automatisch aan Vrumona gekoppeld.

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen

Duurzaamheid bij Vrumona

Focus op verpakkingen is essentieel

‘Goed en Gezond Drinken voor Iedereen’ is onze missie. Wij produceren en verkopen zowel eigen merken zoals Royal Club, Crystal Clear, Sourcy, Russell& Co, Sisi, als merken in licentie, waaronder Pepsi, 7up, Rivella en Ranja. Met ‘goed drinken’ bedoelen we goed voor het milieu. Een focus op verpakkingen is hierbij essentieel, omdat deze een groot deel van onze CO2 footprint bepalen.

Wij streven naar een volledig ‘bottle-to-bottle' circulair systeem, waarbij een verpakking als  grondstof wordt gezien en niet als afval. We zijn trots dat we steeds meer gebruik maken van gerecycled PET-materiaal en onze verpakkingen minder plastic bevatten.

Meer over duurzaamheid bij Vrumona

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een actie op de kaart gezet? Dan ontvang je, zolang de voorraad strekt, een code voor een gratis opschoonpakket waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten). Andere opschoonmaterialen zoals afvalgrijpers en afvalzakkingen kunnen in de Supporter van Schoon-webshop worden aangeschaft.

Webshop