Opschonen in jouw buurt met Pathé

Pathé maakt zich hard voor een schone leefomgeving. Help jij ons mee door in jouw buurt schoon te maken? Meld dan jouw schoongebied aan en laten we de wereld samen opschonen!

Maak een actie aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je actie of gebied wordt automatisch aan Pathé gekoppeld.

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen

Samen een positieve impact

Als grootste bioscoop van Nederland is Pathé zich bewust van haar rol en impact op de samenleving. Het doel van Pathé is het alledaagse leven verrijken. Dat doen we door een bijzondere bioscoopervaring te bieden en gezamenlijke herinneringen te creëren. Maar ook door samen met onze bezoekers en medewerkers een positieve impact te realiseren. Waarbij we onze impact op milieu in en rondom onze theaters, zo klein mogelijk willen houden. Lees meer over hoe we dat doen. 

Meer over Pathé

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een actie op de kaart gezet? Dan ontvang je, zolang de voorraad strekt, een code voor een gratis opschoonpakket waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten). Andere opschoonmaterialen zoals afvalgrijpers en afvalzakkingen kunnen in de Supporter van Schoon-webshop worden aangeschaft.

Webshop

Bekijk de video

Een perfect bioscoopbezoek begint bij een schone entree