Ontdek wat groen kan doen

Samen met Roompot en Landal GreenParks voor een schone natuur

Op alle parken in Nederland roepen Roompot en Landal GreenParks gasten en collega’s op om tijdens een wandeling in de natuur rond de parken zwerfafval te verzamelen, mee te nemen en weg te gooien in de vele afvalbakken op de parken. Zo houden we ook de natuur een beetje schoner. Help jij Supporter van Schoon én ons? Zet dan nu een gebied op de kaart en ga samen met ons aan de slag.

Maak een actie aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je actie of gebied wordt automatisch aan Roompot en Landal GreenParks gekoppeld.

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen

Duurzaamheid bij Roompot en Landal GreenParks

Onvergetelijke vakanties met een positieve impact

Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Met deze slogan staan Roompot en Landal GreenParks voor een positieve impact op natuur, regio, mens en klimaat. We laten gasten de natuur beleven en stimuleren hen om het bewustzijn van onze leefomgeving en de liefde voor de natuur mee naar huis te nemen.

We hebben met z'n allen een verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat Nederland niet verder vervuilt.

We investeren in groene initiatieven, projecten en partnerschappen en ondersteunen de biodiversiteit van de natuur en de directe omgeving van de vakantieparken. Daarnaast richten Roompot en Landal GreenParks zich op de verduurzaming van energie op de parken, duurzaam bouwen en op een actief hergebruik- en afvalreductiebeleid. De activiteiten van Supporter van Schoon sluiten goed aan op onze strategie.

 

Meer over duurzaamheid bij Roompot 

Meer over duurzaamheid bij Landal GreenParks

Bekijk de Roompot-video

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een actie op de kaart gezet? Dan ontvang je, zolang de voorraad strekt, een code voor een gratis opschoonpakket waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten). Andere opschoonmaterialen zoals afvalgrijpers en afvalzakkingen kunnen in de Supporter van Schoon-webshop worden aangeschaft.

Webshop