Samen houden we de buurt zwerfafvalvrij

Als supporter van Nederland Schoon streeft FEBO naar een 100% zwerfafvalvrij Nederland. FEBO gelooft dat door samen te werken we meer kunnen bereiken. Het begint na jouw aankoop van bijvoorbeeld een kroket. Natuurlijk gooi jij jouw verpakking in de afvalbak. Ben jij op weg naar de FEBO of loop je een rondje met de hond? Doe een extra schoonmaakrondje bij jou in de buurt. Doe je ook mee? Zet namens FEBO een schoongebied op de kaart. Dan maken we samen Nederland een beetje schoner.

Maak een schoongebied aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je gebied of actie wordt automatisch aan FEBO gekoppeld.

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen 
  • Een gratis opschoonartikel (je betaalt alleen verzendkosten)

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 
  • Een gratis opschoonartikel (je betaalt wel verzendkosten)

Al bijna 80 jaar lokaal

Loyaal zijn aan je leveranciers creëert een hechte band. Een band waarbij samen ondernemen en topkwaliteit voorop staan. FEBO maakt keuzes voor de lange termijn en het merk, het product en de mens zullen daarbij altijd centraal staan. Duurzaamheid is altijd een belangrijk onderdeel geweest bij FEBO. Innovatie in de FEBO vestigingen omtrent verpakkingen met het FSC keurmerk, energiezuinige loketautomaten en het verminderen van CO2-uitstoot en energieverbruik bij productie en de eigen koeltransport. FEBO werkt toe naar een plasticvrije vestiging. 

Meer over FEBO

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een schoongebied op de kaart gezet? Of een opschoonactie aangemaakt? Dan ontvang je een code voor een gratis opschoonartikel waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten).

Naar de webshop