Let’s change together. CLEAN today!

EuroParcs gaat voor mooie en schone parken en natuur!

EuroParcs is trotse supporter van Nederland Schoon. Samen met onze medewerkers, vakantiegasten, huiseigenaren en omwonenden willen we de natuur rondom onze parken graag schoonhouden. Wij hopen door onze deelname aan deze actie tot meer bewustwording van de kilo’s zwerfafval die (helaas) nog steeds in de natuur belanden. Help jij ons een handje mee Nederland een stukje schoner te maken?

Maak een schoongebied aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je gebied of actie wordt automatisch aan FrieslandCampina gekoppeld.

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen
  • Een gratis opschoonartikel (je betaalt alleen verzendkosten)

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 
  • Een gratis opschoonartikel (je betaalt alleen verzendkosten)

Duurzaamheid bij EuroParcs

De laatste jaren is de aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen meer toegenomen in het bedrijfsleven en ook EuroParcs is bewust bezig met verduurzaming. Zo dragen steeds meer parken van EuroParcs het keurmerk van Green Key, hét duurzaamheidskeurmerk in de toeristische branche. Door het beter scheiden van afval, minder watergebruik door bijvoorbeeld waterbesparende kranen en douches en diverse maatschappelijke projecten wil EuroParcs de druk op natuur en milieu minimaliseren en is er aandacht voor de flora en fauna rondom de parken. Dit jaar doen wij met de gehele organisatie mee aan de Nederland Schoon actie op 18 maart. We hopen op veel betrokkenheid van zowel onze eigen medewerkers, als van gasten, huiseigenaren én omwonenden, zodat we hier een jaarlijkse traditie van kunnen maken.

Lees meer

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een schoongebied op de kaart gezet? Of een opschoonactie aangemaakt? Dan ontvang je een code voor een gratis opschoonartikel waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten).

Webshop