HEINEKEN Nederland geeft verpakkingen een tweede leven

We zijn trots op ons bier én op onze verpakkingen. We willen graag dat al onze verpakkingen bij ons terugkomen. Zodat ze niet op straat belanden en wij ze kunnen klaarmaken voor een volgend rondje. Als partner van Supporter van Schoon vragen we iedereen om nog rondzwervende verpakkingen op te ruimen. Zo maken we samen Nederland schoner en geven we verpakkingen een nieuw leven.

 

Maak een actie aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je actie of gebied wordt automatisch aan HEINEKEN gekoppeld.

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen

Brouwen aan een betere wereld

Duurzaamheid bij HEINEKEN Nederland

Al jaar en dag staat Heineken® bekend om haar groene fles. De fles staat voor het unieke, verfrissende en natuurlijke karakter van ons bier. En nu, worden we nog groener dan groen. Hoe we dat doen? Door watervoorraden te beschermen, CO2-uitstoot te verminderen, in te kopen van boeren die duurzaam telen en verantwoord consumeren aan te moedigen, brouwen wij aan een betere wereld.

Meer over duurzaamheid bij HEINEKEN Nederland

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een actie op de kaart gezet? Dan ontvang je, zolang de voorraad strekt, een code voor een gratis opschoonpakket waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten). Andere opschoonmaterialen zoals afvalgrijpers en afvalzakkingen kunnen in de Supporter van Schoon-webshop worden aangeschaft.

Webshop