"Zo houden we samen het Abtswoutsepark schoon"

“Als ik mijn hond ga uitlaten in het park kom ik dagelijks zwerfafval tegen. Alles wat ik tegen kom ruim ik op. Naast het feit dat afval niet in het park hoort te liggen, kan het ook nog eens gevaarlijk zijn voor mijn hond. Denk bijvoorbeeld aan glas. Ik heb mijn hond dan ook geleerd om mij te helpen met het oprapen van bijvoorbeeld flesjes. Als ik tegen haar het commando ‘geef’ zeg, pakt ze het afval van de grond en geeft ze het aan mij. Zo houden we samen het Abtswoutsepark schoon."

Denise Haring - Delft

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233628 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Opruimactie Torflang

Zaterdagochtend 13 april vond een opschoonactie in de Torflang plaats. Onder begeleiding van Lefier, Sedna, Buurtsupport, Area, EOP Angelslo en de gemeente ging men met een prikstok en vuilniszak in de hand op zoek naar zwerfafval.

In gesprek met inwoners

De ops…

Lees meer
Verhalen, Emmen

EMMEN ZET EXTRA STAP ALS FOCUSGEMEENTEOp 5 maart vond er in Emmen een bedankavond plaats voor lokale Supporters van Schoon. De avond werd aangegrepen om ook af te trappen als focusgemeente van het Gemeenteprogram…

Lees meer
Verhalen, Emmen