Winnen! Een afvalbak met je eigen naam

Met hetzelfde gemak, gooi je ‘t in jouw gepersonaliseerde afvalbak. Hoe leuk? Een afvalbak met de naam van jouw sportclub, vereniging, school, bedrijf of misschien wel jouw straat erop? We geven 3 gepersonaliseerde afvalbakken weg t.w.v. € 100,- per stuk en jij kunt er één winnen!

Zo doe je mee!

  • Stuur uiterlijk zondag 7 juli een e-mail naar info@nederlandschoon.nl met als onderwerp: WINACTIE GEPERSONALISEERDE AFVALBAK.
  • Beschrijf in maximaal 5 zinnen wie volgens jou een gepersonaliseerde afvalbak verdient en waarom.
  • Vermeld in de e-mail jouw telefoonnummer, e-mail adres en postadres.


De 3 meest originele inzendingen worden beloond met zo’n flitsende gepersonaliseerde afvalbak t.w.v. € 100,-. De winnaars worden op dinsdag 9 juli telefonisch op de hoogte gesteld. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234377 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

RKBS De Horizon uit Katwijk sorteert PMD-afval

True Op 9 juli 2019 stond de eerste grote schoonmaakactie gepland met groep 7/8. Zij hebben afval geprikt op het schoolplein, in het buitelbos en in de wijk rondom de school. Na de zomervakantie gaan zij verder met grote schoonmaakacties en het PMD-afval scheiden i…

Lees meer
Verhalen
....

Kijken: Nico de hotelportier en een schone Wilhelminapier

True "Als hier een hoop troep ligt en windje 7 komt langs dan waait het weg. En waar komt het terecht? Precies, in het water om ons heen. Mijn filosofie: de oplossing ligt op straat, du…

Lees meer
Verhalen
....