"We wisten meteen: hier moeten we mee doorgaan"

"Het begon met het voornemen om alleen het park hier in Huizen schoon te maken. Maar na het opruimen wisten we meteen; hier moeten we mee doorgaan"

Medestanders

"We hebben inmiddels al meerdere acties georganiseerd. Daarin zoeken we ook de samenwerking met de lokale middenstand. Een restaurant zorgt dan bijvoorbeeld voor koffie en thee, en een supermarkt verzorgt de lunch. We merken dat er na een actie gedurende een langere tijd minder vuil ligt, zoals hier in de haven. Dit stuk hebben we vorige maand aangepakt. Wil je nu ook iets op poten zetten in jouw buurt? Zoek dan altijd eerst naar medestanders. En neem contact op met de gemeente, want zij zijn blij met dit soort initiatieven."

Bloem Damen en Gert Jan Nagel van Huizen Schoon

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229302 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Alle acties voor een schone buurt, groot én klein, zijn fantastisch. Daarvoor willen we jullie, de Supporters van Schoon, bedanken. Kijk met ons terug naar een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar.  Landelijke Opschoondag 2018Meer dan 130.000 Nederlander…

Lees meer
Verhalen
....

"Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."

“Hier begon het allemaal, tien jaar geleden in de Wageningse uiterwaarden van de Rijn. Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."Van lunchwandelingen tot stadsgrachten …

Lees meer
Verhalen
....