Word jij één van onze 40 Reporters van Schoon?

Vind je het belangrijk om je omgeving zwerfafvalvrij te houden? Ben je een échte Supporter van Schoon én vind je het leuk om daarover te schrijven? Word dan Reporter van Schoon.

Wat doet een Reporter van Schoon?
Vijf keer per jaar blog je op deze site, je krijgt 3 columns in je eigen huis-aan-huiskrant en mag je tot eind 2015 officieel Reporter van Schoon noemen.

Wie zoeken we?
Samen met Wegener Media zijn we op zoek naar 40 reporters verspreid over het land die hun ideeën en verhalen willen delen over een schonere leefomgeving. Dat kan je woonplaats zijn, je buurt, je favoriete, park of strand, school, sportclub, vereniging of de plek waar je werkt.

Jouw verhaal delen?
Wil jij jouw verhaal in de krant en op deze site delen? Mail ons dan jouw verhaal. Kom je door de selectie? Dan plaatsen wij dit jaar drie van jouw supportersverhalen in de krant. Daarnaast krijg je een blog op deze site en mag je jezelf officieel Reporter van Schoon noemen.

Zó doe je mee!
Check hier of je in een van de 40 plaatsen woont waar we Reporters van Schoon zoeken
- Schrijf voor 9 maart 2015 een tekst van maximaal 300 woorden waarin je vertelt wie je bent en waarom jij de nieuwe Reporter van Schoon moet worden.
- Stuur je tekst per mail naar reportervanschoon@wegenermedia.nl.
- Vermeld duidelijk je naam, woonplaats en contactgegevens.
- Als je door de selectie komt, nodigen we je uit voor de Masterclass Reporter van Schoon. Deze Masterclass is op 12 of 13 maart. Laat ons in je mail weten of je een van deze twee dagen beschikbaar bent.

Dit krijg je als Reporter van Schoon
- Je krijgt van NederlandSchoon en Wegener Media op 12 of 13 maart 2015 de Masterclass Reporter van Schoon aangeboden. Hier leer je van professionals alles over bloggen en artikelen schrijven voor de krant, het vinden van onderwerpen, het maken van goede foto's en de inzet van sociale media.
- Je bereikt 3x per jaar duizenden mensen met je verhaal in het weekblad in jouw regio en nog eens duizenden via de vijf blogs die je in 2015 publiceert op supportervanschoon.nl. Daarbij inspireer je anderen met jouw verhaal om bij te dragen aan een schonere leefomgeving in je woonplaats.
- We laten door een persfotograaf een professionele foto van je maken als Reporter van Schoon.
- Je krijgt van NederlandSchoon een Supporter van Schoon-pakket - met daarin onder meer handschoenen, een shopper en speciale afvalzakken - waarmee je jouw omgeving ook echt schoner kunt maken.


Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233623 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Beloond met complimenten"

"Ik doe het in mijn eentje. Tot nu toe heeft het schoonmaken al 3 volle afvalzakken opgeleverd. Ik vond zelfs een barbecue! De beloning bestond uit veel complimentjes van passanten. Dat is hartstikke leuk natuurlijk. Deze actie krijgt zéker een vervolg."

Lees meer
Verhalen
....

Een bord met pasta en bestek in de bosjes

Het doel van de ochtend? Een schone buurt. En dat lukte. Er werd ontzetten veel zwerfafval gevonden en opgeruimd. In de bosjes werd zelfs een bord met pasta en bestek gevonden! War…

Lees meer
Verhalen
....