Terugkijken: de uitreiking van de Schoonste Stranden Verkiezing 2017

Op donderdag 7 september 2017 maakte NederlandSchoon samen met de ANWB bekend welke stranden de Schoonste Stranden Verkiezing hadden gewonnen. Dat leverde een hele gezellige middag op én een heleboel tevreden strandliefhebbers. 

Want, zo bleek die middag, het gaat hartstikke goed met het schoon op de Nederlandse stranden. Er wordt veel energie in schoon gestoken door gemeenten, paviljoenhouders en badgasten. En dat is te zien . 

Was je er niet bij?

Bekijk de video hieronder voor een impressie van de uitreiking.

Alle andere stranden 

Benieuwd hoe de andere deelnemende stranden geëindigd zijn? Lees dan hier verder. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235031 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Desiree gaat naar zee

Inmiddels is de verkiezing afgelopen (Oostkapelle won de prijs voor het Schoonste Strand) en hebben we óók een gelukkige winnaar van het weekend weg getrokken. Desiree van den Aker mag naar zee! En ze mag ook nog iemand meenemen. Desiree over Oostkapelle “De s…

Lees meer
Verhalen
....

Oostkapelle wint! (alweer!)

Zowel bij de stemmers als bij de ANWB-inspecteurs scoorde Oostkapelle het beste. Rob van der Zwaag, burgemeester van Veere, is natuurlijk ontzettend trots: “De tweede keer in twee …

Lees meer
Verhalen
....