Supporters in actie tijdens Bevrijdingsfestivals

Festivals zijn ontzettend leuk. Maar het afval dat tijdens en na festivals vaak rondzwerft, is minder leuk. 

Geweldig dus, dat dit jaar op praktisch alle Bevrijdingsfestivals Supporters van Schoon in actie kwamen voor een beter milieu en een schoner festival.

makkelijker dan vorig jaar

Het werd de festivalbezoekers dit jaar wat makkelijker gemaakt dat voorgaande jaren. Door de nieuwe samenwerking tussen de Bevrijdingsfestivals en NederlandSchoon waren er op bijna alle festivalterreinen meer afvalbakken te vinden en waren er schoonmaakteams actief. Ook kregen alle bezoekers bij de ingang van het terrein een papieren afvalzakje uitgedeeld. 

De opbrengst

Bezoekers en organisatoren waren het eens: de festivalterreinen waren dit jaar een heel stuk schoner. Niet alleen na afloop van de festivals, maar ook tijdens. Missie geslaagd dus! 

Op de foto?

Zelf hebben we op Bevrijdingsdag al een hoop enthousiaste Supporters vastgelegd. Zijn we jou niet tegengekomen en wil je je foto wel graag delen? Mail je foto dan naar info@nederlandschoon.nl. Wij geven je foto dan een plekje op onze website. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234363 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Actie afgelopen? Deel je verhaal!

True Hoe je dat doet? Door na afloop van je actie een leuke anekdote of foto toe te voegen aan je account. Je kunt dit vervolgens eenvoudig delen op social media. Of mailen aan alle andere deelnemers van de actie. Bovendien kiezen we elke maand een aantal verhalen …

Lees meer
Verhalen
....