Over Supporter van Schoon

Supportervanschoon.nl is een platform voor en door Supporters van Schoon. Het is een plek waar je opruimacties aanmeldt, ervaringen deelt, inspiratie opdoet en waar je tips en materialen vindt voor een schonere leefomgeving.

Supporter van Schoon wil iedereen in Nederland die zich inzet tegen zwerfafval, ondersteuning en een ontmoetingsplek bieden. Omdat zwerfafval een probleem is dat we samen moeten aanpakken, wil Supporter van Schoon een verbinder zijn tussen buren, bedrijven, scholen en sportclubs. Regelmatig worden vanuit Supporter van Schoon landelijke campagnes georganiseerd die voor een schonere buurt én voor meer bewustzijn rondom zwerfafval zorgen. Zoals onze Landelijke Opschoondag op 24 maart.

Ook sociaal
Behalve via deze website en onze campagnes, verbinden we Supporters van Schoon ook graag op social media. Laat jij je graag inspireren? Of inspireer je anderen graag met jouw verhaal? Neem dan eens een kijkje op onze Facebook-, Twitter- of Instagrampagina.

Supporter van Schoon is een initiatief van Stichting Nederland Schoon. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229662 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Zo doe je mee aan de Landelijke Opschoondag: 3 tips

Je doet mee aan de Landelijke Opschoondag wanneer je een actie organiseert waarbij de buurt wordt schoongemaakt. Dat kan met een kleine groep of met een hele grote, je kunt de stoe…

Lees meer
Verhalen
....