Opruimactie Helder Hofje - Nederhorst den Berg

De schoonmaakactie Helder Hofje in en rond de Rivierahof te Nederhorst den Berg was een succes afgelopen zaterdagmiddag! Kinderen van de buurt en hun ouders waren aanwezig om in de Rivierahof en het speeltuintje daarbij, de busbaan en de twee parkeerplaatsen daaromheen en de Fazantenlaan op te ruimen van zwerfafval. Zes zakken vuil zijn het resultaat van deze schoonmaakactie! Het was een gezellige, zonnige ochtend met bijzondere vondsten, wat lekkers en grote dank na afloop.

Met dank aan Stijn, Saar en Kim, Thiemo en Sherien, Tibbe, Mees en Nick, Daan, Victor, Floris, Bas en Justa!! En de gemeente Wijdemeren ook bedankt voor het mogen lenen van de coole papierknijpers, hesjes en ophalen van het afval. Het zag er weer mooi uit in de wijk! Helaas lagen er maandagochtend alweer enkele drinkbekers van een Amerikaanse hamburgerketen bij de busbaan! Vier kinderen en een ouder waren zo enthousiast dat ze zondagochtend weer verder gingen rond de voetbalvelden en de wijk Venenburg! Wie doet er volgend jaar weer mee in Nederhorst den Berg en Wijdemeren?

Justa Bos - Nederhorst den Berg

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233628 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Kijken: dit was de Landelijke Opschoondag 2019!

Van Heerenveen tot Veghel en van Zaandam tot Rotterdam: #iedereendeedmee. En dat zag er zo uit: Vanuit het hele land werden er inspirerende supporters-verhalen en foto's ingezonden. Lees en bekijk alle ingezonden verhalen hier. Zet 'm alvast in je agenda!De d…

Lees meer
Verhalen
....

Strijd tegen zwerfafval

Op zaterdag 23 maart stroopten in heel Nederland vrijwilligers de mouwen op voor de Landelijke Opschoondag. Vanuit Vinkeveen Haven werd speciale aandacht aan het opschonen van de V…

Lees meer
Verhalen
....