Nieuwjaarsvegen op 1 januari 2019: zo doe je mee!

Elk jaar liggen er na Oudjaar miljoenen kilo's vuurwerkafval op straat. Deze vuurwerkresten zijn schadelijk voor het milieu. Daarom is het belangrijk dat we ze samen opruimen. Zo zorgen we niet alleen voor schone buurten maar ook voor een betere sfeer.

Daarom sporen veel gemeenten hun inwoners aan om mee te doen aan Nieuwjaarsvegen: een schoonmaakactie waarbij men op 1 januari samen straten vuurwerkafvalvrij maakt. Lees er hier alles over.  

Waar gaan jullie vegen?
Organiseren jullie dit jaar een Nieuwjaarsveegactie vanuit de gemeente? Meld hem dan aan via onderstaande button. Zo zien alle inwoners via ‘Acties in de buurt’ direct dat er een Nieuwjaarsvegenactie gehouden wordt.

Of spoor inwoners aan om zelf een Nieuwjaarsveegactie te organiseren en vraag ze hun actie aan te melden via de button.

MELD  een actie aan

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 232815 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Wij organiseren één grote stadsschoonmaak op 23 maart"

“Er worden door het jaar heen veel verschillende schoonmaakacties georganiseerd in Alkmaar. Om ervoor te zorgen dat we elkaar kunnen versterken, heb ik ervoor gekozen om alle acties voor de Landelijke Opschoondag te bundelen tot één grote stadsschoonmaak. We k…

Lees meer
Verhalen
....

Landelijke Opschoondag 2019: iedereen doet mee!

Op zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. Hét moment om samen de buurt op te ruimen. Meedoen is vaak hartstikke leuk en is eigenlijk heel eenvoudig. Meld een actie aan of…

Lees meer
Verhalen
....