Knutselen voor kerst

Kerstballen van petfles? Of kerstkrans van frisdrankdoppen? Dat kan! Want van afval maak je de mooiste kerstversiering.

Afval lijkt misschien onbruikbaar, maar het bevat vaak nog hele bruikbare onderdelen. Om mee te knutselen bijvoorbeeld. Om kinderen bewuster te maken van de waarde van afval, heeft Aan de slag met afval de Decemberknutsels ontwikkeld: 6 verschillende, eenvoudige knutselprojectjes gemaakt uit afval. Van PET-kerstbal tot bliklichtje. 

Aan de slag?

Vrije kerstvakantiemiddag of regenachtige zondag? Ga dan ook met de decemberknutsels aan de slag. De knutselprojectjes staan allemaal uitgelegd in 3 eenvoudige stappen. 

Bekijk alle decemberknutsels

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233642 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Zo doe je mee aan de Landelijke Opschoondag

Je doet mee aan de Landelijke Opschoondag wanneer je een actie organiseert waarbij de buurt wordt schoongemaakt. Dat kan met een kleine groep of met een hele grote, je kunt de stoep schoonmaken of het hele park. En je kunt het met je vrienden doen of met een h…

Lees meer
Verhalen
....

'Blij met onze vrijwilligers'

“Ons restaurant ligt aan de haven en het is voor onze gasten belangrijk dat het hier schoon en opgeruimd is. We zijn dan ook heel blij met de inzet van de vrijwilligers van Huizen …

Lees meer
Verhalen
....