Jouw eigen gratis commercial

Tijdens de Landelijke Opschoondag op 19 maart steken we samen de handen uit de mouwen.
 

ACTIE AANMAKEN

Vele handen maken licht werk
Tijdens de Landelijke Opschoondag op 19 maart steken we de handen uit de mouwen en laten we heel Nederland het effect van schoon zien. Dit doen we door met zoveel mogelijk supporters op zoveel mogelijk plekken flink op te ruimen. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter het succes.

Kom in actie en werf deelnemers
Zet een actie op of meld je aan bij een bestaand initiatief en ontvang je eigen promotiemateriaal. Hiermee kun je mensen oproepen ook mee te doen. Zo ontvang je onder andere een persoonlijke commercial die je kunt delen op Facebook of Whatsapp.

undefined

Waar kan ik mijn promotiemateriaal vinden?
Op je accountpagina vind je een kopje: “promokit”. Hier vind je onder andere teksten, plaatjes en je filmpje. Je kunt deze middelen direct op je sociale media delen. Als je wilt, kun je je promokit ook downloaden.

undefined

Doe ook mee
Alleen samen maken we een succes van de Landelijke Opschoondag. Zelfs basisscholen en Donald Duck doen mee! Meld je aan bij een bestaand initiatief of zet je eigen actie op en ontvang een schoonmaakset. Dus waar wacht je nog op? Klik hier en doe mee!

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233600 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Schoon zou gewoon moeten zijn"

"Het schoon houden van je eigen omgeving zou eigenlijk gewoon moeten zijn. Helaas is dat niet zo. Jammer, want Almere is zo mooi. Ik ga er elke dag met mijn hondje op uit en dan neem ik een afvalzak en emmer mee. Per week haal ik ongeveer 5 of 6 zakken afval u…

Lees meer
Verhalen
....

"Wij helpen het hier schoonmaken"

“Ik kom uit Eritrea en ben nu 5 maanden in Nederland. Met een groep mannen uit het asielzoekerscentrum De Koepel in Arnhem helpen wij het hier schoon te maken!” Ewalm, Drielse Rijn…

Lees meer
Verhalen
....