Heb jij 'm al? De 25-meter regel poster

Met de 25-meter regel poster kun je (andere) ondernemers aansporen samen te werken aan schoon. Op de poster staan alle voordelen van een schoon winkel- of horecagebied uitgelicht.

Een straal van 25 meter rondom de winkel of horecagelegenheid zwerfafvalvrij. Dat is de verantwoordelijkheid van iedere ondernemer in Nederland. Dit houdt in dat een ondernemer zo vaak als nodig het zwerfafval in een straal van 25 meter vanaf de voordeur van zijn zaak moet verwijderen. Dit heeft verschillende positieve effecten. Al deze voordelen zijn weergegeven in een infographic, die als poster op te hangen is.

De 25-meter regel poster helpt ondernemers informeren over de regel en stimuleert samenwerking voor een schoon horeca- of winkelgebied. Download de poster of bestel 'm in de webshop voor € 1,00.

Bestel

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235168 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Dit is het schoonste strand van Nederland 2019

De jury noemde de winst van Noord-Beveland een terechte beloning voor de goede samenwerking tussen ondernemers en overheid: "De Nederlandse stranden worden ieder jaar weer een beetje schoner en Noord-Beveland stak er met kop en schouders bovenuit. Van de parke…

Lees meer
Verhalen
....

Kijken: Nico de hotelportier en een schone Wilhelminapier

"Als hier een hoop troep ligt en windje 7 komt langs dan waait het weg. En waar komt het terecht? Precies, in het water om ons heen. Mijn filosofie: de oplossing ligt op straat, du…

Lees meer
Verhalen
....