Doe 21 september mee aan Keep it Clean Day!

Elke 3e vrijdag van september is het Keep it Clean Day: een dag waarop door heel het land schoonmaakacties georganiseerd worden. Dit jaar valt Keep it Clean Day op 21 september. Meedoen kan met je straat of je vrienden, maar ook met je bedrijf of school.                                                                                                    

Najaarsschoonmaak Keep it Clean Day werd door Annette Dolle naar Nederland gehaald, en is onder haar bezielende leiding uitgegroeid tot een opschoonevenement dat jaarlijks tienduizenden deelnemers in gang brengt. Ook dit jaar hebben al 68 gemeenten hun medewerking toegezegd.                                                           

Doe ook mee!

En organiseer nu alvast een opruimactie voor vrijdag 21 september. Groot of klein, alles mag!

Meteen een actie aanmaken

 

(PS. Nu je toch je agenda aan het bijwerken bent: zet ook 15 september er meteen even in. Dan is het namelijk World Cleanup Day. Oók al zo'n mooie gelegenheid om buiten aan de slag te gaan.)

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233593 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Zo doe je mee aan de Landelijke Opschoondag

Je doet mee aan de Landelijke Opschoondag wanneer je een actie organiseert waarbij de buurt wordt schoongemaakt. Dat kan met een kleine groep of met een hele grote, je kunt de stoep schoonmaken of het hele park. En je kunt het met je vrienden doen of met een h…

Lees meer
Verhalen
....

'Blij met onze vrijwilligers'

“Ons restaurant ligt aan de haven en het is voor onze gasten belangrijk dat het hier schoon en opgeruimd is. We zijn dan ook heel blij met de inzet van de vrijwilligers van Huizen …

Lees meer
Verhalen
....