Buurtbeloningen vallen in de smaak

In Vleuten en Harmelen bestond de beloning na een dag opschonen niet alleen uit een tevreden gevoel. Hier werden namelijk de buurtbeloningen uitgedeeld. 

Lekkere koffie in Harmelen

Harmelen kreeg 25 maart bezoek van een mobiele koffiebar. Daarmee werden tijdens het opruimen de lekkerste espresso's en cappuccino's gemaakt. Proost!

Versgebakken frietjes in Vleuten

In Vleuten werden alle deelnemers aan de grote opschoonactie getrakteerd op heerlijke verse frietjes. Die smaakten na alle noeste arbeid éxtra lekker natuurlijk. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233619 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Voor in de agenda! Datum Landelijke Opschoondag 2018

de Landelijke Opschoondag 2018 is op...  Tromgeroffel... Zaterdag 24 maart. Hou die datum dus alvast vrij in je agenda! En vraag je buren, familie, vrienden, collega's en je sportclub om hetzelfde te doen.  Maarreh... hoe was het dit jaar ook alweer? De Landel…

Lees meer
Verhalen
....

Landelijke Opschoondag vormt aftrap tentoonstelling Poepgoed/Scheid Goed

Voor deze gelegenheid trokken 30 kinderen door de omgeving van het museum om al het zwerfvuil op te ruimen. Dat deden ze geweldig! De kinderen werden dan ook beloond voor hun gewel…

Lees meer
Verhalen
....