Actie aangemeld? Dan loot je automatisch mee voor veel leuks

Natuurlijk: de echte hoofdprijs voor alle deelnemers aan de Landelijke Opschoondag bestaat uit een schonere buurt en een gezellige dag. Maar voor een aantal deelnemers ligt er een extra prijsje in het verschiet. 

Onder alle deelnemers aan de Landelijke Opschoondag worden namelijk bijzondere prijzen verloot. Een ballonvaart van een uur bijvoorbeeld, waarbij je eens even goed kunt genieten van de ongekende schoonheid van Nederland. Daarnaast verloten we een bezoekje van een mobiele koffiekar mét barista, voor verse koffie tijdens het opruimen. Ook vergeven we in iedere provincie een levering van heerlijke chocolade brownies. 

Leuk?

Nog geen actie georganiseerd, maar wel zin om aan de slag te gaan en kans te maken op deze fijne prijzen? Dat kan hoor! 

Meld snel je actie aan

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 226427 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Laat je zien met #LOD2018

Dat doe je door op Facebook, Twitter en Instagram een foto met tekstje te plaatsen. Vergeet niet om hierbij #LOD2018 te gebruiken. En vraag iedereen die meedoet aan jouw actie om hetzelfde te doen. Geen #2018? Mailen kan ook Ook wij besteden veel aandacht aan …

Lees meer
Verhalen
....

"Ik heb borden en bestek ontwikkeld van aardappelzetmeel"

"Thuis voel je je in een omgeving die schoon is. In ons dorp komen veel toeristen; als het dan een bende is, komen ze niet terug. Bovendien moet het schoon zijn om de toekomst van …

Lees meer
Verhalen
....