Actie aangemeld? Bestel het gratis Re-Cycle-Me pakket!

Mooi knutselnieuws voor actieve opschoners! Voor alle scholen en bso's die een Landelijke Opschoondag-actie plannen in de periode tussen 5 maart en 1 april en met meer dan 5 deelnemers, is er een gratis Re-Cycle-Me knutselpakket beschikbaar. 

En dat is hartstikke leuk, want met het Re-Cycle-Me pakket kunnen kinderen op een creatieve manier aan de slag met je afval. Zo leren ze dat afval hele mooie en zinvolle grondstoffen bevat, en dat afval met creatieve ideeën zomaar een tweede leven gegeven kan worden.  

Staat jullie actie al op de kaart?

Alle scholen en bso's die al een actie hebben aangemeld voor de Landelijke Opschoondag, kunnen dit knutselpakket direct gratis bestellen in onze webshop. Er is 1 pakket beschikbaar per school of bso. (Let op! Misschien moet je eerst even inloggen voordat je kunt bestellen.) 

Bestel direct het pakket

 

Nog geen actie voor de Landelijke Opschoondag aangemeld?  Doe dat dan eerst nog even. Na aanmelding van je actie kun je in onze webshop gratis promotiemiddelen, opruimmaterialen en het knutselpakket bestellen.  

Een actie aanmelden

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229291 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Súver Skjin houdt wateren van Sneek schoon

Na een gezellige kop koffie samen, gingen 20 deelnemers op 4 bootjes zo'n 2,5 uur aan de slag op het water. Er werd ontzettend fanatiek schoongemaakt, en dat was te zien: de wateren rondom Sneek waren na afloop van de actie een stuk schoner. De Landelijke Ops…

Lees meer
Verhalen
....

Kijken: zo maakt Bedum schoon

Zaterdag 24 maart kwam de grote groep mensen samen op het Versplein van de Vlijt. Ook wethouders Johannes de Vries en Jan Willem van de Kolk waren aanwezig om mee te helpen. In tot…

Lees meer
Verhalen
....