Actie aangemeld? Bestel de gratis Afvalkoffer!

Mooi knutselnieuws voor actieve opschoners! Voor alle scholen en bso's die een Landelijke Opschoondag-actie plannen in de periode voorafgaand 24 maart 2019 en met meer dan 5 deelnemers, is er de gratis Afvalkoffer van 'Aan de slag met afval' beschikbaar.

En dat is hartstikke leuk, want met de Afvalkoffer kunnen kinderen op een creatieve manier aan de slag met je afval. Zo komen ze spelenderwijs van alles te weten over het voorkomen van zwerfafval en het recyclen van afval. De koffer zit boordevol met leuke en praktische (knutsel)opdrachten, puzzels, spelletjes, quizjes, opschoontips en nog veel meer.

Staat jullie actie al op de kaart?

Alle scholen en bso's die al een actie hebben aangemeld voor de landelijke opschoondag, kunnen de afvalkoffer direct gratis bestellen in onze webshop. Er is 1 pakket beschikbaar per school of bso. LET OP: Je moet je eerst even inloggen als school of bso voordat je kunt bestellen. 

Bestel direct het pakket


Nog geen actie voor de Landelijke Opschoondag aangemeld? 
Doe dat dan eerst nog even. Na aanmelding van je actie kun je in onze webshop gratis promotiemiddelen, opruimmaterialen én de Afvalkoffer voor scholen of bso's bestellen.  

Een actie aanmelden

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 230598 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ha school of bso! Promoot nu je actie

Gebruik het informatiedocument en het promotiemateriaal om te laten zien dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én dat iedereen welkom is om mee te doen. NB: Als je ingelogd bent, kun je onder de knop 'MIJN ACCOUNT' ook een gepersonalise…

Lees meer
Verhalen
....

Pssst, bedrijf! promoot nu je actie

Gebruik de afbeeldingen, poster en het informatiedocument om online en in de (lokale) media te laten zien en horen dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én …

Lees meer
Verhalen
....