Kies voor een lunchbox

Als Ervaren Hergebruiker ben je bewust bezig met het verpakken van je lunch. Voor jou geen plastic boterhamzakjes of broodjes in aluminiumfolie, maar een duurzame lunchbox. Zo voorkom je zwerfafval én geplette broodjes. En je wordt er steeds beter in. Zodra je ook je eigen bestek gaat meenemen, weet je dat je de smaak pas écht te pakken hebt.

Zo lunchen andere Supporters van Schoon

Inspiratie: de lunchbox van ...

Vrouw met bruin haar poseert op de foto met haar hondje en een herbruikbare lunchbox
Vrouw poseert voor camera met haar broodtrommel

De lunchbox van rioolontstopper Robert

Mijn lunchbox ligt in de auto

Robert is rioolontstopper en is daardoor voortdurend voor zijn werk op pad. Daarom zorgt hij ervoor dat zijn lunchboxje in zijn auto klaarligt. Wat Robert meeneemt als lunch? Ontdek het in de video!

De lunchbox van fietsenmaker Marijke

Altijd m'n lunchbox mee, wel zo makkelijk!

Marijke heeft altijd haar lunchbox bij zich: “Dat is wel zo makkelijk, dat kan je eten wanneer het uitkomt.” Benieuwd wat een fietsenmaker meeneemt als lunch? Ontdek het in de video. 

De lunchbox van hondentrimster Bodine

Even vijf minuutjes een hapje doen

Bodine heeft het vaak druk in haar hondentrimsalon, maar ze neemt wel even de tijd om te lunchen. De lunch, die neemt ze mee in haar eigen herbruikbare lunchbox! Wat is Bodine haar favoriete lunch? Ontdek het in de video!

De lunchbox van verloskundige Tilly

Ik heb altijd m'n broodtrommel bij me

Verloskundige Tilly heeft een hectische baan, maar neemt in de ochtend altijd even de tijd om haar lunch voor te bereiden. En dit neemt ze mee in een herbruikbare lunchbox. Wat gaat er mee in de lunchbox van een verloskundige? Ontdek het in de video.

Nog meer

Supporternieuws

Laat je inspireren door nog meer verhalen, tips en activiteiten van onze supporters.