Supporter van SchoonSupporter van Schoon
Schoon BelonenDoet jouw gemeente mee?

Wat is Schoon Belonen?

Wij willen graag dat onze sportvelden, scholen en wijken schoon en zwerfafvalvrij blijven. Plastic flesjes, blikjes en andere verpakkingen horen niet op de grond. Bovendien zijn deze materialen waardevol als grondstof voor nieuwe producten. 

Bekijk hier een kleurrijke verzameling praktijkvoorbeelden van alle deelnemende gemeenten aan twee jaar Schoon Belonen. We wensen je veel inspiratie!

Met het project Schoon Belonen kunnen scholen, sportclubs en andere verenigingen ons daarbij helpen. Samen zorgen we dat flesjes, blikjes en andere verpakkingen worden opgeruimd en ingezameld. Dat leidt niet alleen tot een schone leefomgeving, maar ook tot een mooie beloning voor de deelnemende scholen en verenigingen. 

Meer info

Meer informatie voor gemeenten over Schoon Belonen kun je lezen op NederlandSchoon.nl

Info Gemeenten

Waarom Supporter van Schoon?

Zie jij ook het belang van een schone leefomgeving zonder zwerfafval? Doe jij met liefde wat extra’s voor jouw buurt? Dan ben jij stiekem al een Supporter van Schoon!

Meld je dus meteen aan
Samen staan we sterker. Met jou erbij kunnen we een nog groter verschil maken. Een schone buurt zonder zwerfafval geeft een gelukkig gevoel.

Zet je eigen opruimactie op
Heb jij een goed idee? Doe er wat mee! Wij helpen je.