Opruimactie Torflang

Zaterdagochtend 13 april vond een opschoonactie in de Torflang plaats. Onder begeleiding van Lefier, Sedna, Buurtsupport, Area, EOP Angelslo en de gemeente ging men met een prikstok en vuilniszak in de hand op zoek naar zwerfafval.

In gesprek met inwoners

De opschoonactie is één van de acties die is ontstaan na diverse gesprekken met inwoners in januari dit jaar. Hierbij bezochten medewerkers van Lefier, Sedna en de gemeente de inwoners thuis om na te gaan hoe zij tegen hun straat aankijken.

Kerspellaan

Eerder werd in samenwerking met inwoners en onder meer Lefier, Sedna, Buurtsupport en de gemeente ook de Kerspellaan aangepakt. Tijdens deze actie zijn bijvoorbeeld nieuwe erfafscheidingen aangebracht, is het straatwerk vervangen en zijn nieuwe planten geplaatst.
deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235031 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Knalgroene afvalbakken in Emmen

Foto: Dexter Dekker fotografie

Bij meerdere winkels in de gemeente Emmen staan binnenkort knalgroene afvalbakken op de stoep. De landelijke organisatie Nederland Schoon stelt er 100 gratis beschikbaar voor ondernemers uit de gemeente Emmen. De afvalbakken moet…

Lees meer
Verhalen, Emmen

EMMEN ZET EXTRA STAP ALS FOCUSGEMEENTEOp 5 maart vond er in Emmen een bedankavond plaats voor lokale Supporters van Schoon. De avond werd aangegrepen om ook af te trappen als focusgemeente van het Gemeenteprogram…

Lees meer
Verhalen, Emmen