Kijken: Julia surft tegen de plasticsoep

Held van Schoon Julia is het surfen in de plasticsoep zat! Daarom organiseert zij haar eigen projecten om de plasticsoep te bestrijden. Go Julia!

Vanaf het moment dat Julia buiten Europa ging surfen, kwam ze erachter dat ze eigenlijk overal plasticsoep tegenkomt. Dat heeft haar geïnspireerd om haar eigen projecten te starten. Zoals ook in Scheveningen tijdens een Beach Cleanup. Een stukje strand opruimen geeft volgens Julia een goed gevoel: "Het is beter voor je karma én het is ook meteen een goede work-out!"

Nico de hotelportier is ook een echte Held van Schoon. Check hier hoe hij heel de Wilhelminapier in Rotterdam in beweging brengt tegen zwerfafval.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235929 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"In Arnhem heb ik minder last van zwerfafval"

"Ik woon in Arnhem, maar heb ook een kamer in Zeist voor mijn studie. In Arnhem heb ik minder last van zwerfafval. Daar woon ik echt in een wijkje waar veel gezinnen wonen en ligt er vaak helemaal niets. Dat is heel fijn! Ik merk met sigaretten dat ik wel makk…

Lees meer
Verhalen
....

"Als ik in de natuur ben, raap ik wel dingen op"

"In de stad merk ik dat ik niet zo snel iets opraap van de grond. Ik vind dat de gemeente dat voldoende bijhoudt. Dat vind ik ook erg goed aan Nederland: over het algemeen kan je z…

Lees meer
Verhalen
....