Doe op vrijdag 20 september mee aan Keep it Clean Day

19 augustus 2019

Web 71

Op vrijdag 20 september is het Keep it Clean Day! Dit landelijk initiatief daagt alle Nederlanders uit om een dag lang ál het zwerfafval op te ruimen dat ze tegenkomen. Daar doe jij toch ook aan mee?

Elke 3e vrijdag van september is het Keep it Clean Day, de dag waarop heel Nederland de handen ineen slaat tegen zwerfafval. Dit jaar valt Keep it Clean Day op vrijdag 20 september. Meedoen kan met je straat of je vrienden, maar natuurlijk ook met je bedrijf, sportclub of school.

ZO DOE JE MEE

  • Bedenk een opruimactie voor 20 september. Groot of klein, alles mag!
  • Meld hier je actie aan
  • Bestel (gratis) opruimmaterialen in onze webshop
  • Raap 20 september samen met collega's, klas, familie, vrienden en andere Supporters van Schoon al het zwerfafval op dat jullie tegenkomen

Geen tijd of zin om zelf een actie te organiseren? Ondersteun dan een actie in jouw buurt met iets lekkers of help een handje mee. 

Vind acties in jouw buurt 

Niet in de gelegenheid om de handen uit de mouwen te steken op 20 september? Geen probleem, de dag erna is het World Cleanup Day. Oók de perfecte gelegenheid om buiten aan de slag te gaan.

IEDERE DAG KEEP IT CLEAN DAY

Najaarsschoonmaak Keep it Clean Day werd door Annette Dölle naar Nederland gehaald, en is onder haar bezielende leiding uitgegroeid tot een opschoonevenement dat jaarlijks tienduizenden deelnemers in gang brengt.