Zwerfafval? Daar vegen we samen de vloer mee aan

Een 100% zwerfafvalvrij Emmen. Dát is waar je je als Supporters van Schoon voor inzet. Door opschoonacties in de buurt te organiseren. En door anderen te inspireren met schone verhalen.

Geniet jij ook extra van Emmen als het er schoon is? Word nu Supporter van Schoon en kom in actie. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Nieuwsbrief

Mis niks!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand een mail vol toffe acties, inspirerende initiatieven en het laatste nieuws.

Hulpmaterialen

Wat fijn dat je meehelpt!

Ben je van plan vaker te gaan opruimen of houd je een stukje schoon en heb je daarvoor materialen nodig? De gemeente Emmen geeft mensen die op regelmatige basis een gebied schoonmaken, materialen als een afvalgrijper en afvalring te leen.
Óf wil je een opruimactie organiseren met je buurt, straat, vereniging, klas of andere groep: dan kunnen we een kist met opruimspullen brengen om het opruimen te ondersteunen. Daarmee wordt het opruimen een stuk makkelijker!

Mail je gegevens en telefoonnummer naar samenschoon@emmen.nl, dan nemen we contact op om te overleggen. Samen houden we het schoon!