Samen een positieve impact

Als grootste bioscoop van Nederland is Pathé zich bewust van haar rol en impact die zij heeft op de samenleving. Het doel van Pathé is het alledaagse leven verrijken. Dat doen we door een bijzondere bioscoop-ervaring te bieden en gezamenlijke herinneringen te creëren. Maar ook door samen met onze bezoekers en medewerkers een positieve impact te creëren. Waarbij we onze impact op milieu in en rondom onze theaters, zo klein mogelijk willen laten zijn.

Meld je actie aan

Opschoon-ommetje in jouw buurt

Ondanks het feit dat onze theaters nu gesloten zijn, blijft Pathé zich inzetten voor een schone leefomgeving. Help jij mee door in jouw buurt een Opschoon-ommetje te maken? Meld dan je actie aan en doe mee!

Meld je actie aan

Zo werkt het

Een opschoonactie in 4 stappen

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Het is heel eenvoudig.

Veiligheid voorop

Jouw gezondheid en die van anderen staat voorop. Ga je zwerfafval rapen? Lees voor je begint de preventiemaatregelen goed door.

Bekijk advies

Extra

3 x handig om te weten

Tips en inspiratie om aan de slag te gaan.

Bestel materialen

In de Supportershop vind je allerlei handige opschoonmaterialen zoals grijpers voor groot en klein. Heb je een schoongebied op de kaart gezet? Dan krijg je een gratis opschoonpakket waarmee je aan de slag kunt (je betaalt wel verzendkosten). 

Leg het zwerfafval vast

Registreer tijdens het opschonen al het door jou geraapte zwerfafval met de Litterati-app. Door zwerfafval goed in kaart te brengen is het mogelijk om het probleem beter aan te pakken.

Zo doen zij het

Benieuwd wat anderen doen om hun omgeving netjes te houden? Lees hun schone verhalen en laat je inspireren!

Zet je actie op de kaart  

Wil jij ook in actie komen voor een schone buurt? Op de kaart kies je eenvoudig welk stukje buurt jij zwerfafvalvrij wilt maken.

Actie aanmaken