Een vrolijke verrassing

Het wordt gewaardeerd dat de deelnemende basisscholen extra aandacht besteden aan het scheiden van afval, recycling en het voorkomen en opruimen van zwerfafval. Daarom krijgen zij als dank een knikkertegel van Plastic Circle. En natúúrlijk is deze knikkertegel 100% gemaakt van gerecycled plastic, om precies te zijn ongeveer 1500 plastic doppen van frisdrankflessen en ander plastic verpakkingsmateriaal! Geen knikkertegel is daarom hetzelfde.

De gemeente is vorige week langs de Prins Willem Alexander (De Lier), De Regenboog (Naaldwijk) en Mariaschool (Wateringen) gegaan om ze persoonlijk af te leveren. De Aventurijn (Maasdijk) kreeg de knikkertegel iets eerder, tijdens hun opschoonactie. Ongetwijfeld krijgt deze eyecatcher een mooie plek op het speelplein en wordt er nog veel gebruik van gemaakt.

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235166 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Basisschool Rehoboth struint wekelijks omgeving af op zwerfafval

Elke week gaat een ander groepje kinderen van de Rehoboth uit Naaldwijk speciaal op pad om zwerfafval op te ruimen om de school. De school vindt het belangrijk bij te dragen aan een schone omgeving en de leerlingen hierbij te betrekken. Vooral zwerfafval in he…

Lees meer
Verhalen, Westland

VELO gaat PMD afval scheiden

Sportvereniging VELO in Wateringen sluit ook aan bij Schoon Belonen! De vereniging heeft hierover zelf een artikel geschreven in het clubblad. De burgemeester heeft het convenant s…

Lees meer
Verhalen, Westland