Zij doen al mee!

Meedoen aan de Landelijke Opschoondag betekent: een stevig gebaar maken tegen zwerfafval, op een manier die vaak hartstikke gezellig is. Voor bedrijven is de Landelijke Opschoondag bovendien een laagdrempelige manier om aan maatschappelijk verantwoord ondernemen te doen.

Daarom zijn er ieder jaar meer bedrijven die zich inzetten tijdens de Landelijke Opschoondag. Ook in deze rij met mooie namen? Meld je actie dan nu aan!

Ik kom in actie met mijn bedrijf

 

De Landelijke Opschoondag: wat is dat eigenlijk?

Van de Landelijke Opschoondag heb je misschien wel eens gehoord. Maar wat is het eigenlijk, en hoe doe je mee? Dat hebben we hier even voor je op een rijtje gezet. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234132 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ha school of bso! Promoot nu je actie

True Gebruik het informatiedocument en het promotiemateriaal om te laten zien dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én dat iedereen welkom is om mee te doen. NB: Als je ingelogd bent, kun je onder de knop 'MIJN ACCOUNT' ook een gepersonalise…

Lees meer
Verhalen
....

Pssst, bedrijf! promoot nu je actie

True Gebruik de afbeeldingen, poster en het informatiedocument om online en in de (lokale) media te laten zien en horen dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én …

Lees meer
Verhalen
....