Zij doen al mee!

Meedoen aan de Landelijke Opschoondag betekent: een stevig gebaar maken tegen zwerfafval, op een manier die vaak hartstikke gezellig is. Voor bedrijven is de Landelijke Opschoondag bovendien een laagdrempelige manier om aan maatschappelijk verantwoord ondernemen te doen.

Daarom zijn er ieder jaar meer bedrijven die zich inzetten tijdens de Landelijke Opschoondag. Ook in deze rij met mooie namen? Meld je actie dan nu aan!

Ik kom in actie met mijn bedrijf

 

De Landelijke Opschoondag: wat is dat eigenlijk?

Van de Landelijke Opschoondag heb je misschien wel eens gehoord. Maar wat is het eigenlijk, en hoe doe je mee? Dat hebben we hier even voor je op een rijtje gezet. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229302 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Súver Skjin houdt wateren van Sneek schoon

Na een gezellige kop koffie samen, gingen 20 deelnemers op 4 bootjes zo'n 2,5 uur aan de slag op het water. Er werd ontzettend fanatiek schoongemaakt, en dat was te zien: de wateren rondom Sneek waren na afloop van de actie een stuk schoner. De Landelijke Ops…

Lees meer
Verhalen
....

Kijken: zo maakt Bedum schoon

Zaterdag 24 maart kwam de grote groep mensen samen op het Versplein van de Vlijt. Ook wethouders Johannes de Vries en Jan Willem van de Kolk waren aanwezig om mee te helpen. In tot…

Lees meer
Verhalen
....