Zeer geslaagde opschoonactie Passage

Christelijk Maatschappelijke Vrouwenbeweging Passage afdeling Renswoude heeft met groot succes en prachtige weersomstandigheden een opschoonactie georganiseerd.

Burgemeester Petra Doornenbal opende de Opschoonactie op de Gemeentewerf. Ze was erg onder de indruk van de grote groep vrijwilligers en het enthousiasme om het dorp schoon te maken. Op de Borgwalschool bood de burgemeester de kinderen een knikkertegel aan. Daarna gingen de 60 kinderen uit groep 7 samen aan de slag. 

Het totale gewicht van het bijeengebrachte zwerfafval is nog niet bekend, maar ze verwachten uit te komen boven de 470 kg van 2016!

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234363 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Voor in de agenda! Datum Landelijke Opschoondag 2018

True de Landelijke Opschoondag 2018 is op...  Tromgeroffel... Zaterdag 24 maart. Hou die datum dus alvast vrij in je agenda! En vraag je buren, familie, vrienden, collega's en je sportclub om hetzelfde te doen.  Maarreh... hoe was het dit jaar ook alweer? De Landel…

Lees meer
Verhalen
....

Landelijke Opschoondag vormt aftrap tentoonstelling Poepgoed/Scheid Goed

True Voor deze gelegenheid trokken 30 kinderen door de omgeving van het museum om al het zwerfvuil op te ruimen. Dat deden ze geweldig! De kinderen werden dan ook beloond voor hun gewel…

Lees meer
Verhalen
....