World Cleanup Day: Cato doet mee!

Vieze rommel en plastic troep in het bijzonder is haar al langer een doorn in het oog. Cato grijpt nu de World Cleanup Day aan om de wijk waar zij woont, Princenhage in Breda, een fikse opschoonbeurt te geven.

Om aandacht te vragen voor haar opruimactie maakte Cato (10) posters, die ze overal in de wijk ophing. Ook meldde ze haar actie aan bij Young Impact Challenge. Zo verdiende ze alvast 100 ijsjes die ze zaterdag aan de mensen in haar opruimploeg mag uitdelen.

Woon je ook in Breda? Sluit je aan bij de ondernemende Cato en steek met haar op World Cleanup Day tussen 10.00 en 17.00 uur de handen uit de mouwen. Ga naar de actiesite van Cato. 


Of start zelf een opruimactie. 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 230448 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Landelijke Opschoondag 2019: iedereen doet mee!

Op zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. Hét moment om samen de buurt op te ruimen. Meedoen is vaak hartstikke leuk en is eigenlijk heel eenvoudig. Bekijk hier ons stappenplan voor gemeenten en meld direct een actie aan of sluit aan bij een actie in…

Lees meer
Verhalen
....

In 3 stappen een actie aanmelden met jouw gemeente

Jouw gemeente doet mee aan de Landelijke Opschoondag wanneer je een actie organiseert waarbij een buurt wordt schoongemaakt. Dat kan met een kleine groep of met een hele grote, je …

Lees meer
Verhalen
....