World Cleanup Day: Cato doet mee!

Vieze rommel en plastic troep in het bijzonder is haar al langer een doorn in het oog. Cato grijpt nu de World Cleanup Day aan om de wijk waar zij woont, Princenhage in Breda, een fikse opschoonbeurt te geven.

Om aandacht te vragen voor haar opruimactie maakte Cato (10) posters, die ze overal in de wijk ophing. Ook meldde ze haar actie aan bij Young Impact Challenge. Zo verdiende ze alvast 100 ijsjes die ze zaterdag aan de mensen in haar opruimploeg mag uitdelen.

Woon je ook in Breda? Sluit je aan bij de ondernemende Cato en steek met haar op World Cleanup Day tussen 10.00 en 17.00 uur de handen uit de mouwen. Ga naar de actiesite van Cato. 


Of start zelf een opruimactie. 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229291 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Nieuwjaarsvegen op 1 januari 2019: zo doe je mee!

Daarom sporen veel gemeenten hun inwoners aan om mee te doen aan Nieuwjaarsvegen: een schoonmaakactie waarbij men op 1 januari samen straten vuurwerkafvalvrij maakt. Lees er hier alles over.  Waar gaan jullie vegen?Organiseren jullie dit jaar een Nieuwjaarsvee…

Lees meer
Verhalen
....

Zó kwamen gemeenten in actie tijdens de Landelijke Opschoondag 2018

Onder dit recordaantal deelnemers waren ook veel gemeenten. Bekijk deze video van 2018: zet 'm alvast op de agenda: Landelijke Opschoondag 2019 Op zaterdag 23 maart 2019 vindt de …

Lees meer
Verhalen
....