World Cleanup Day: Cato doet mee!

Vieze rommel en plastic troep in het bijzonder is haar al langer een doorn in het oog. Cato grijpt nu de World Cleanup Day aan om de wijk waar zij woont, Princenhage in Breda, een fikse opschoonbeurt te geven.

Om aandacht te vragen voor haar opruimactie maakte Cato (10) posters, die ze overal in de wijk ophing. Ook meldde ze haar actie aan bij Young Impact Challenge. Zo verdiende ze alvast 100 ijsjes die ze zaterdag aan de mensen in haar opruimploeg mag uitdelen.

Woon je ook in Breda? Sluit je aan bij de ondernemende Cato en steek met haar op World Cleanup Day tussen 10.00 en 17.00 uur de handen uit de mouwen. Ga naar de actiesite van Cato. 


Of start zelf een opruimactie. 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233912 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

De Boskalis Beach Cleanup Tour 2019: schrijf je in!

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour, die duurt van 1 t/m 15 augustus 2019, wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. Door de Noordzeekust op te delen in 31 etappes van 5-10 km lang, kunnen deelnemers uit het hele land meehelpen een stuk strand zwerfafvalvri…

Lees meer
Verhalen
....

Een schone Avond4daagse? Zó doe je dat als gemeente

Vorig jaar sloegen de Avond4daagse en NederlandSchoon al op 176 plekken de handen ineen. Door scholen en ouders te betrekken en afvalzakken uit te delen werden daar de looproutes e…

Lees meer
Verhalen
....