World Cleanup Day: Cato doet mee!

Vieze rommel en plastic troep in het bijzonder is haar al langer een doorn in het oog. Cato grijpt nu de World Cleanup Day aan om de wijk waar zij woont, Princenhage in Breda, een fikse opschoonbeurt te geven.

Om aandacht te vragen voor haar opruimactie maakte Cato (10) posters, die ze overal in de wijk ophing. Ook meldde ze haar actie aan bij Young Impact Challenge. Zo verdiende ze alvast 100 ijsjes die ze zaterdag aan de mensen in haar opruimploeg mag uitdelen.

Woon je ook in Breda? Sluit je aan bij de ondernemende Cato en steek met haar op World Cleanup Day tussen 10.00 en 17.00 uur de handen uit de mouwen. Ga naar de actiesite van Cato. 


Of start zelf een opruimactie. 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 228685 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

'Blij met onze vrijwilligers'

“Ons restaurant ligt aan de haven en het is voor onze gasten belangrijk dat het hier schoon en opgeruimd is. We zijn dan ook heel blij met de inzet van de vrijwilligers van Huizen Schoon. Meerdere keren per jaar maken zij de omgeving van de haven schoon. Als b…

Lees meer
Verhalen
....

"Zet je ergernis om in actie"

“Iedere maand maken we met een groepje buurtbewoners onze wijk schoon. Het sjouwen van een volle vuilniszak is best zwaar, daarom heb ik dit handige karretje in elkaar gezet. Een o…

Lees meer
Verhalen
....