Winnen! Dé duurzame prullenbak voor onderweg

Ga zwerfafval te lijf met Flextrash. Deze vrolijke prullenbak, gemaakt van gerecyclede plastic flessen, reist overal met je mee naartoe. En je gooit 'm zo in de wasmachine samen met je vieze onderbroeken. De binnenzakjes zijn bovendien gemaakt van PLA, een grondstof die wordt gewonnen uit mais of suikerriet en biologisch afbreekbaar is. Hoe duurzaam wil je het hebben?

Zeg maar ‘doei’ tegen afval in je auto, je caravan, je tuin, je boot of tijdens de barbecue in het park. We mogen 3x2 pakketjes (Flextrash + seatclips) t.w.v. € 19,95 per stuk weggeven!

Zo doe je mee:

  • Stuur uiterlijk woensdag 4 september een e-mail naar info@nederlandschoon.nl met als onderwerp: WINACTIE FLEXTRASH.
  • Beschrijf in maximaal 5 zinnen wie er volgens jou een Flextrash kan gebruiken en waarom. Zo maak je kans op een exemplaar voor die persoon en één voor jezelf.
  • Geef aan welke kleur je wilt: zwart of grijs.
  • Vermeld in de e-mail jouw telefoonnummer, e-mail adres en postadres.

De 3 meest originele inzendingen worden beloond met zo’n vrolijke prullenbak. De winnaars worden op donderdag 5 september telefonisch op de hoogte gesteld. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

4x tips voor een afvalvrije autoreis
Naast het gebruik van reisprullenbak hebben we nog 3 handige tips voor je om je auto afvalvrij te houden. Bekijk ze in deze animatie video:

Meer informatie over Flextrash vind je hier.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235931 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"In Arnhem heb ik minder last van zwerfafval"

"Ik woon in Arnhem, maar heb ook een kamer in Zeist voor mijn studie. In Arnhem heb ik minder last van zwerfafval. Daar woon ik echt in een wijkje waar veel gezinnen wonen en ligt er vaak helemaal niets. Dat is heel fijn! Ik merk met sigaretten dat ik wel makk…

Lees meer
Verhalen
....

"Als ik in de natuur ben, raap ik wel dingen op"

"In de stad merk ik dat ik niet zo snel iets opraap van de grond. Ik vind dat de gemeente dat voldoende bijhoudt. Dat vind ik ook erg goed aan Nederland: over het algemeen kan je z…

Lees meer
Verhalen
....