En de winnaar van het strandweekend is ...

Sylvia Deelen uit Soest. Zij won met haar stem op Ameland een heerlijk weekendje weg.

Sylvia's motivatie waarom het Amelandse het schoonst is, is letterlijk één uit duizenden: “Ik heb zelf meegeholpen dit prachtige strand schoon te maken, dus ik heb het met eigen ogen gezien!” Sylvia is inmiddels op de hoogte gesteld van haar prijs. En alle strandlakens voor de dagwinnaars zijn inmiddels verstuurd. 

Tijdens de Schoonste Stranden Verkiezing maakten stemmers dagelijks kans op een tof Supporter van Schoon strandlaken. Met je stem en motivering maakte je ook direct kans op een heerlijk weekendje weg.

Dank voor jullie stem! 

Dit jaar was men meer dan ooit betrokken bij het strand. Voor de Schoonste Stranden Verkiezing zijn dit jaar maar liefst drie keer zoveel publieksstemmen uitgebracht als in voorgaande jaren. Ruim zestienduizend mensen stemden op hun schoonste strand. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233893 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Dit is het schoonste strand van Nederland

Goeree Overflakkee heeft daar goed haar best voor gedaan. Op allerlei manieren zorgt deze gemeente ervoor dat strandgasten in samenwerking met de paviljoens schoon gedrag vertonen. Bij de strandopgangen spelen de borden met afvalvoorzieningen in op het ‘schoon…

Lees meer
Verhalen
....

Een schoon strand: zo doe je dat

Op Aan de slag met afval vind je een werkblad voor primair onderwijs en een doeblad voor de bso. En je kunt de afbraaktijdenposter of -kaarten bestellen, want weet jij hoe lang het…

Lees meer
Verhalen
....