En de winnaar van het strandweekend is ...

Sylvia Deelen uit Soest. Zij won met haar stem op Ameland een heerlijk weekendje weg.

Sylvia's motivatie waarom het Amelandse het schoonst is, is letterlijk één uit duizenden: “Ik heb zelf meegeholpen dit prachtige strand schoon te maken, dus ik heb het met eigen ogen gezien!” Sylvia is inmiddels op de hoogte gesteld van haar prijs. En alle strandlakens voor de dagwinnaars zijn inmiddels verstuurd. 

Tijdens de Schoonste Stranden Verkiezing maakten stemmers dagelijks kans op een tof Supporter van Schoon strandlaken. Met je stem en motivering maakte je ook direct kans op een heerlijk weekendje weg.

Dank voor jullie stem! 

Dit jaar was men meer dan ooit betrokken bij het strand. Voor de Schoonste Stranden Verkiezing zijn dit jaar maar liefst drie keer zoveel publieksstemmen uitgebracht als in voorgaande jaren. Ruim zestienduizend mensen stemden op hun schoonste strand. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235031 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Kijken: Julia surft tegen de plasticsoep

Vanaf het moment dat Julia buiten Europa ging surfen, kwam ze erachter dat ze eigenlijk overal plasticsoep tegenkomt. Dat heeft haar geïnspireerd om haar eigen projecten te starten. Zoals ook in Scheveningen tijdens een Beach Cleanup. Een stukje strand opruime…

Lees meer
Verhalen
....

Dit is het schoonste strand van Nederland 2019

De jury noemde de winst van Noord-Beveland een terechte beloning voor de goede samenwerking tussen ondernemers en overheid: "De Nederlandse stranden worden ieder jaar weer een beet…

Lees meer
Verhalen
....