En de winnaar is ...

Thijs Huls uit Winterswijk Ratum wint met zijn stem voor strand Ameland een heerlijk weekendje weg.

Uit Thijs' motivatie geeft blijk van grote liefde voor het Amelandse strand: “Het goudgele strand van Ameland blijft voor mij het mooiste en schoonste van Nederland!” Hij is inmiddels op de hoogte gesteld van zijn prijs. 

Tijdens de Schoonste Stranden Verkiezing maakten stemmers dagelijks kans op een tof Supporter van Schoon strandlaken. Alle strandlakens zijn inmiddels verstuurd. 

Dank voor jullie stem! 


Dit jaar heeft een recordaantal mensen gestemd op hun schone strand.  Maar liefst 18.000 mensen brachten hun stem uit. Dat is maar liefst 1.500 meer dan vorig jaar.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233642 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Dit is het schoonste strand van Nederland

Goeree Overflakkee heeft daar goed haar best voor gedaan. Op allerlei manieren zorgt deze gemeente ervoor dat strandgasten in samenwerking met de paviljoens schoon gedrag vertonen. Bij de strandopgangen spelen de borden met afvalvoorzieningen in op het ‘schoon…

Lees meer
Verhalen
....

Een schoon strand: zo doe je dat

Op Aan de slag met afval vind je een werkblad voor primair onderwijs en een doeblad voor de bso. En je kunt de afbraaktijdenposter of -kaarten bestellen, want weet jij hoe lang het…

Lees meer
Verhalen
....