"Wij organiseren één grote stadsschoonmaak op 23 maart"

“Er worden door het jaar heen veel verschillende schoonmaakacties georganiseerd in Alkmaar. Om ervoor te zorgen dat we elkaar kunnen versterken, heb ik ervoor gekozen om alle acties voor de Landelijke Opschoondag te bundelen tot één grote stadsschoonmaak. We kunnen allemaal iets bijdragen aan het oplossen van het zwerfafval, en het werkt het beste als we dat samendoen. We hebben verschillende locaties in de stad waar afval wordt opgeruimd. Aan het eind van de dag verzamelen we en gaan we optellen hoeveel deelnemers de handen uit de mouwen hebben gestoken en hoeveel afval we hebben opgehaald.”

Gaby van Wonderen - Love Not Waste Alkmaar

Meedoen aan de City Clean Up Alkmaar op 23 maart? Dat kan op verschillende locaties in Alkmaar via onderstaande buttons:

MEEDOEN CITY CLEAN UP SPOORBUURT

MEEDOEN CITY CLEAN UP PARK DE HOUT

MEEDOEN CITY CLEAN UP BINNENSTAD

MEEDOEN CITY CLEAN UP STATIONSGEBIED

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233227 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Wij ruimen op

Maandagmiddag 18 maart was het zover... In de klassen zijn we gestart met een activiteit over afval. Gesprekken over afval kwamen op gang, meningen werden gedeeld. Tegen 13.00 uur voegden ouders zich bij de kinderen en leerkrachten om samen afval op te ruimen.…

Lees meer
Verhalen
....

Houd de Campus schoon en leefbaar

Met deze ongeveer 25 mensen hebben we de opkomst waarop we rekenden en nadat we geëindigd waren kwam er nog een enkeling die nog zelfstandig wat wou gaan prikken en heeft de dag er…

Lees meer
Verhalen
....