"Wij organiseren één grote stadsschoonmaak op 23 maart"

“Er worden door het jaar heen veel verschillende schoonmaakacties georganiseerd in Alkmaar. Om ervoor te zorgen dat we elkaar kunnen versterken, heb ik ervoor gekozen om alle acties voor de Landelijke Opschoondag te bundelen tot één grote stadsschoonmaak. We kunnen allemaal iets bijdragen aan het oplossen van het zwerfafval, en het werkt het beste als we dat samendoen. We hebben verschillende locaties in de stad waar afval wordt opgeruimd. Aan het eind van de dag verzamelen we en gaan we optellen hoeveel deelnemers de handen uit de mouwen hebben gestoken en hoeveel afval we hebben opgehaald.”

Gaby van Wonderen - Love Not Waste Alkmaar

Meedoen aan de City Clean Up Alkmaar op 23 maart? Dat kan op verschillende locaties in Alkmaar via onderstaande buttons:

MEEDOEN CITY CLEAN UP SPOORBUURT

MEEDOEN CITY CLEAN UP PARK DE HOUT

MEEDOEN CITY CLEAN UP BINNENSTAD

MEEDOEN CITY CLEAN UP STATIONSGEBIED

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235031 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Onder mijn toeziend oog doet hij het nu niet meer!"

"Vught is best schoon, maar het kan altijd beter. Papier en plastic dat buiten wordt gezet en vervolgens door de hele straat beland, zijn wel van die ergerpuntjes. Zonde hè? Als ik papier op straat zie liggen ruim ik het niet op, maar plastic raap ik dan wel w…

Lees meer
Verhalen
....

Kijken: Julia surft tegen de plasticsoep

Vanaf het moment dat Julia buiten Europa ging surfen, kwam ze erachter dat ze eigenlijk overal plasticsoep tegenkomt. Dat heeft haar geïnspireerd om haar eigen projecten te starten…

Lees meer
Verhalen
....