"Wij organiseren één grote stadsschoonmaak op 23 maart"

“Er worden door het jaar heen veel verschillende schoonmaakacties georganiseerd in Alkmaar. Om ervoor te zorgen dat we elkaar kunnen versterken, heb ik ervoor gekozen om alle acties voor de Landelijke Opschoondag te bundelen tot één grote stadsschoonmaak. We kunnen allemaal iets bijdragen aan het oplossen van het zwerfafval, en het werkt het beste als we dat samendoen. We hebben verschillende locaties in de stad waar afval wordt opgeruimd. Aan het eind van de dag verzamelen we en gaan we optellen hoeveel deelnemers de handen uit de mouwen hebben gestoken en hoeveel afval we hebben opgehaald.”

Gaby van Wonderen - Love Not Waste Alkmaar

Meedoen aan de City Clean Up Alkmaar op 23 maart? Dat kan op verschillende locaties in Alkmaar via onderstaande buttons:

MEEDOEN CITY CLEAN UP SPOORBUURT

MEEDOEN CITY CLEAN UP PARK DE HOUT

MEEDOEN CITY CLEAN UP BINNENSTAD

MEEDOEN CITY CLEAN UP STATIONSGEBIED

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233910 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

De Boskalis Beach Cleanup Tour 2019: schrijf je in!

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour, die duurt van 1 t/m 15 augustus 2019, wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. Door de Noordzeekust op te delen in 31 etappes van 5-10 km lang, kunnen deelnemers uit het hele land meehelpen een stuk strand zwerfafvalvri…

Lees meer
Verhalen
....

Tips: Zó loop je een Schone Avond4daagse

Het avondvierdaagseseizoen is aangebroken! In heel Nederland worden de komende maanden weer wandeltochten georganiseerd. Dit jaar kun je ook een Schone Avond4daagse lopen, met spec…

Lees meer
Verhalen
....